Folija za plastenike

Folija za plastenike – proizvodnja

Od  2022 godine smo u mogucnosti  da nasim klijentima ponudimo  nesto veci proizvodni asortiman u domenu folije.  Napravili smo tri vrste troslojne folije  kako bi nasim korisnicima  olaksali odabir folije za svoje plastenike.

  • PREMIUM TROSLOJNA FOLIJA

  • EXTRA PREMIUM TROSLOJNA FOLIJA

  • MAXIM PREMIUM TROSLOJNA FOLIJA

Ono sto je zajednicko svim vrstama  folije a za Vas od velike vaznosti je da se:

  • folija izradjuje u 3 sloja (u proslosti smo imali u ponudi samo jednoslojnu foliju)
  • folija radi u sirinama 4m, 6m, 8m, 10 m, 12m,14m (u proslosti smo imali u ponudi folije samo do 8m sirine)
  • folija radi u debljini 150-200 mic.

Ukratko cemo opisati  sve tri vrste I verujemo  da posle citanja necete imati dileme koja folija je za Vas.

 

  1. PREMIUM TROSLOJNA FOLIJA (UV + IR)- 2 sezone

Ako ste malo domacinstvo, imate manje novca na raspolaganju , a  potrebna Vam je folilja da pokrijete svoje plastenike za Vas je idealna opcija PREMIUM FOLIJA.  Premium folija je UV stabilizirana I sadrzi IR aditiv. IR aditiv omogucava da temperatura u plasteniku  bude jednaka I u hladnim periodima godine kao I tokom noci. Garancija je  12 meseci.

  1. EXTRA PREMIUM TROSLOJNA FOLIJA (UV +IR +AF)– 4 sezone

Ako uporedimo Premium I Ektra Premium folilju  glavna razlika je u tome sto ova vrsta folije sadrzi AF aditiv ( Anti drop effect )  sto znaci da  kad se stvori kondenzacija , kapljice vode ne padaju direktno na biljku vec klize po foliji do zemlje. Ova folilja ima veci procenat UV stabilizacije. Garancija je  18  meseci.  Nesto je skuplja u odnosu na Premium.  Ako spadate u vece poljoprivredne proizvodjace , za Vas je idealna ova folija.

  1. MAXIM PREMIUM TROSLOJNA FOLIJA –(UV+IR+AF+EVA ) preko 5 sezona

Ova vrsta  folije ima najbolje karakteristike te je samim tim i najskuplja opcija.  Namenjena je najzahtevnijim korisnicima, i funkcionise i u teskim vremenskim uslovima.  Sadrzi visok procenat UV stabilizacije .  Uz sve ostale aditive  sadrzi  i dodatni EVA aditiv koji joj omogucuje dodatnu elasticnost i izdrzljivost, pa samim tim omogucuje dugotrajnost preko 5 sezona. Garancija je 33 meseci.

Zainteresovani ste za proizvod?

Slike proizvoda

Zainteresovani ste za proizvod?